Wegafsluitingen & Wegwerkzaamheden

 • Overzicht planning wegwerkzaamheden Putten

  Het overzicht geeft een voorlopige planning van de wegwerkzaamheden in Putten aan. Bepaalde omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de planning niet altijd haalbaar is. Aan dit overzicht kunnen geen rechten ontleend worden.

 • Kijk voor actuele informatie op www.bereikbaargelderland.nl

  De gemeente Putten publiceert wegafsluitingen vanwege evenementen en werkzaamheden via Twitter en via de provinciale website Bereikbaar Gelderland.

 • Werk aan de weg-krant (juli 2018)

  pdf, 1MB

  De gemeente is dagelijks bezig met werkzaamheden in de openbare ruimte. We werken aan de wegen en paden, het groen, de riolering en de openbare verlichting. Zo houden we de Putten schoon, heel en veilig. We beseffen ons dat wegwerkzaamheden (vooral reconstructies en groot onderhoud) overlast geven voor het verkeer en de aanwonenden. Daarom stemmen we de werkzaamheden zoveel mogelijk op elkaar af, maar we kunnen helaas niet voorkomen dat u er toch (enige) hinder van ondervindt. Het afgelopen jaar hebben we veel wegen aangepakt, zoals de wegen rondom sportpark Putter Eng, de Garderenseweg, de Van Oldenbarneveltstraat en de Voorthuizerstraat. Ook is de Henslare nu af. Maar we zijn nog niet klaar. De komende jaren staat er nog meer te gebeuren. Via deze pagina’s informeren wij u over onze plannen.